Artikler > Motion

Søg i alle artikler:

Motion

11-07-2014

Træning skal være sjovt!

Føles det som en kamp at f�� slæbt dig selv af sted til træning? Findes der altid en god undskyldning for at blive hjemme? Så har du endnu ikke fundet den træningsform, der passer netop til dig.

01-07-2014

Derfor skal du træne din ryg som løber

Som løber er det vigtigt, at du også husker at træne din ryg. Slappe rygmuskler kan nemlig være en af årsagerne til, at du får en løbeskade.

30-06-2014

Test: Hvad skal du træne?

Hvis du kaster dig over den forkerte motionsform, kan du let blive demotiveret. Vi hjælper dig til at finde den rigtige træning til dig.

23-06-2014

Undgå hævede ben i sommervarmen

Sommervarmen resultere ofte i hævede ben og fødder på størrelse med en elefants. Men vidste du, at ved lave nogle simple øvelser, kan du komme hævelsen i forkøbet?

20-06-2014

Hold formen i sommerferien

Det er sommer, sol og ferietid - men skal der også holdes ferie fra den daglige træning?

16-06-2014

Løb dig i form uden skader

Er du en af dem der har læst, at løb skulle være sundt for krop og sjæl? Hvorefter du har givet dig i kast med et løbeprogram og nu oplever smerter i dine knæ? Så fortvivl ikke, der er hjælp at hent..

16-06-2014

Ny træningsform der giver gode resultater

Reformertræning har længe været populært i udlandet, og i de seneste år, er det i en stigende grad, også blevet populært, blandt den danske befolkning. Det skyldes de imponerende resultater, der opn..

10-06-2014

Kom i form på 4 minutter

Det er sommer, ferietid, lange arbejdsdage og man kan blive ved! Men nu er det slut med dårlige undskyldninger. På kun 4 minutter har du mulighed for, at få pulsen skudt i vejret med en effektiv træ..

10-06-2014

Tag din træning med ud i naturen

Ærgrer du dig over, at solen skinner, imens du er på vej ned i fitness centeret for, at få overstået dagens træning på løbebåndet og i de kedelige maskiner? Så læs med her og få nogle ideer til hvor..

19-05-2014

Bikram yoga – Er det sveden værd?

Bikram yoga er en af de nyeste trends indenfor yoga-verdenen. Det exceptionelle ved denne form for yoga er, at du skal træne i et lokale, hvor der er omkring 40 grader varmt og en luftfugtighed på o..

« 1 2 3 4 5  ... »