Artikler

Søg i alle artikler:

Seneste artikler

08-05-2015

Må vi ikke spise champignon?

Er der kræftfremkaldende stoffer i champignoner og er de udenlandske fyldte med sprøjteprodukter? Igen er den lille svamp på dagsorden.

04-05-2015

Fem superfoods i sæson lige nu

Spis gerne de madvarer, der er sprængfyldt med vitaminer og som er i sæson lige nu

04-05-2015

Opbevarer du dine madvarer korrekt?

Hvordan skal løg, kartofler, brød og dine andre dagligvarer opbevares for at det holder sig bedst muligt? Vi giver dig svaret, så dine madvarer beholder den rigtige smag og konsistens.

27-04-2015

Diætist advarer: Hveder er usunde som slik

Det er en gammel dansk tradition, at man spiser varme hveder aftenen før Store Bededag. Men pas på – bagerens hveder kan være usunde som slik!

24-04-2015

Hey du gamle - Træn hårdt og lev længere!

Vil du leve længere, så skal du sætte farten op for din træning. Ekstra puls og sved på panden forebygger nemlig en tidlig død.

20-04-2015

Ost er måske en superfood

Mættet fedt er på dagsorden, og det diskuteres om, det er så skadeligt som, det er blevet fremlagt de seneste år. De forskellige udmeldinger gør forbrugeren forvirret. Vi prøver at skabe klarhed.

16-04-2015

Du må ikke undvære det gode brød

Brød er dømt ude, det giver for mange kalorier, siger de. Men nej - ny undersøgelse fra Kræftens bekæmpelse slår igen fast, at du har brug for de sunde og fiberrige kornprodukter.

07-04-2015

Sund igen efter påsken

Har påsken budt på lidt for mange fristelser, og har du ikke kunne holde den sunde linje? detsundeliv.dk giver dig her nogle råd til, hvordan du hurtigt kommer tilbage til de sunde vaner igen.

01-04-2015

Spis dig stærk med spinat

At Skipper Skræk får supermandskræfter af at spise spinat, ved vi. Men det er ikke helt sådan i virkeligheden – til gengæld er det sikkert, at spinat er utrolig sundt for dig og din krop.

24-03-2015

Nyd påskens chokolade med god samvittighed

Påsken står for døren, og butikkerne bugner med påskeæg og chokoladefristelser. Du kan sagtens nyde chokolade i påsken uden at få dårlig samvittighed, du skal bare vælge den rigtige.

« 1 2 3 4 5  ... »