Artikler

Søg i alle artikler:

Seneste artikler

29-09-2014

Træn din bækkenbund stærk!

En svag bækkenbund kan give rygproblemer, dårlig holdning og urininkontinent – Start derfor din bækkenbundtræning i dag og kom skaderne i forkøbet!

25-09-2014

Motion er den bedste kur mod ”kræft-træthed”

At være træt i hverdagen, det kender vi alle til, men for kræftramte, kan denne træthed være altoverskyggende og kan ikke bare overkommes med en lur. Den intense form for træthed, kan virke virkel..

23-09-2014

Derfor skal du dyrke Yoga

Her får du 5 gode grunde til hvorfor du skal dyrke Yoga.

22-09-2014

Stræk ud og træk vejret!

På en travl hverdag har vi alle brug for et pusterum for at samle ny energi – brug pusterummet til at lave nogle stræk- og vejrtrækningsøvelser, så kan du hurtig få et skud ekstra energi!

19-09-2014

Ny undersøgelse: Kunstige sødemidler kan øge risiko for overvægt

Er du også en af de mange der spiser lightprodukter, fordi du gerne vil tabe dig eller bare holde den slanke linje? Så skal du, hvis skal tro på resultaterne fra den nyeste undersøgelse af kunstige ..

18-09-2014

Hulahopring – sjov og effektiv motion

Vi har engang allesammen kunne ”hulahoppe”, og tænkte slet ikke over hvordan vi skulle bevæge os, for at få den til at dreje rundt. Dengang var det bare et stykke legetøj, der var sjovt at lege med ..

17-09-2014

Tid til at høste æbler!

Det er tid til at få plukket nogle af de dejlige sunde æbler, som lige nu er modne og kan bruges i et utal af retter. Få inspiration med SlankeDoktor.dk

17-09-2014

Ny undersøgelse: Alle slankekure giver det samme vægttab

Er du i tvivl om hvilken slankekur der er bedst? Ny undersøgelse peger på, at resultatet bliver det samme, ligegyldigt hvilken en du vælger. Læs mere her.

15-09-2014

Træn og undgå stress

Der bliver i disse år forsket i det, vi efterhånden kender som en ’folkelidelse’ - nemlig stress. Stress spiller nemlig en meget stor rolle i mange af vores hverdag.

10-09-2014

Trøstespiser du?

Det er udbredt at trøstespise, for at finde trøst, når vi oplever nederlag, stress eller har lavt selvværd. Kan du genkende dig selv? Er du en af dem der har trang til at trøstespise? Spiser du ch..

« 1 2 3 4 5  ... »