Artikler > Succeshistorier > Pernilles kamp mod kiloene efter graviditet

Søg i alle artikler:

Pernilles kamp mod kiloene efter graviditet

LineJarlkov

Som mange andre har Pernille kæmpet for at få bugt med de mange ekstra kilo, hun tog på, mens hun var gravid. Med SlankeDoktor.dk har hun tabt 19 kilo og lever i dag som en sundere og slankere udgave af sig selv.

Fakta

Navn: Pernille Werner Gram
Alder: 30 år
Privat: Gift og har to børn på 2 og 4 år
Job: Laborant
By: Hvidovre

Vægt før: 86 kg.
Vægt efter: 67 kg
Vægttab: 19 kg
Mål: 64 kg

Pernille har fra barnsben været kraftigt bygget og har altid svinget meget i vægt.
”En dag under min graviditet, kastede jeg håndklædet i ringen og åd en masse chokolade”, fortæller Pernille, der indså alvoren af sit spejlbillede, da hun havde født sit andet barn. Under graviditeten vejede hun omkring 100 kilo.
Inden Pernille blev medlem af SlankeDoktor.dk, havde hun tabt ca. 10 kilo, men gik i stå på vejen mod de sidste overflødige kilo. Det var Pernilles søster, der anbefalede hende at melde sig ind hos SlankeDoktor.dk, fordi hun havde læst i et blad, at det var nemt at bruge i en travl hverdag.


Tid til vægttab i en travl hverdag

”SlankeDoktor.dk har fungeret rigtig godt for mig, fordi jeg har kunnet bruge det når det passede ind i mit program med to små børn. Sitet har holdt mig i ørene; jeg er glad for den effektive kalorieberegner og især mine vægtkurver samt tabeller har gjort, at jeg hele tiden har haft noget at holde mine resultater op imod,” fortæller Pernille, der synes, det er en stor fordel som mor, selv at kunne vælge hvornår og hvor meget energi man investerer i sit vægttab.

Slankeven styrker motivationen

”Jeg manglede noget, som kunne holde mig fast og motivere mig til at tabe de resterende kilo,” fortæller hun. Siden Pernille startede hos SlankeDoktor.dk i september 2010, har hun haft stor glæde af hendes slankeveninde, Tine.
”Jeg har mødt Tine på SlankeDoktor.dk og hun smitter mig med sin motivation på dage, hvor jeg synes, det er svært. Det er vigtigt at have andre ligesindede at dele sine tanker, følelser og oplevelser med, når man forsøger at tabe sig,” fremhæver Pernille.

Masser af motion
Pernilles nye livsstil er præget af en masse motion. Det startede med lange gåture sammen med en fra hendes mødregruppe.
”Vi var for tykke, så vi kunne ikke andet end at gå med barnevognene. Til gengæld gik vi langt – 15-20 kilometer om ugen. Senere begyndte vi i fitnesscenter og til boksetræning”, fortæller Pernille, der er blevet bidt af boksetræningen.
”Jeg er blevet så glad for sporten og træner 1½-2 timer hver dag og kombinerer træningen med spinning. Lige nu vejer jeg 67 kg og har kæmpet for at komme ned på 64 kg for at kunne bokse en kamp om få uger, men tror nu jeg satser på at holde vægten på de 65 kg, for den er sgu sej nu! Man skal være i sindssyg god form for at bokse en kamp – og det er jeg.”Stor tilfredsstillelse
Pernilles vægttab har bragt stor begejstring med sig.
”Jeg ønskede at få mere energi i hverdagen og være et godt forbillede for mine børn. Den største tilfredsstillelse er, at jeg kan bevæge mig uden problemer. Jeg kan sætte mig på gulvet og lege med mine børn! Alt er blevet nemmere i hverdagen lige fra at tage sko på, til at danse hele natten,” fortæller Pernille. 

Pernilles 6 bedste slanketips til dig:
• Gør op med dig selv, hvorfor du vil tabe dig; hvad er dit mål både fysisk og mentalt?
• Hold fokus på delmål – stræber du ”for stort” kan det ødelægge motivationen.
• Find en slankeven – du er ikke alene!
• Noter din mad dagligt i kalorieberegneren på SlankeDoktor.dk
• Spis 5-6 måltider om dagen – husk et godt solidt morgenmåltid for et mere stabilt blodsukker i løbet af dagen. Ellers er det svært at holde sig til en lille portion om aftenen.
• Dyrk holdtræning og find en sportskammerat – det styrker motivationen.

 

 

 

Foto: Bo Lynge/Aller Studie og privat / Makeup og hår: Mette Munch

Læs også:
Tine tabte 16 kilo