Artikler > Vejleder > Slank med din egen diætist - professionel diætist hjælp til dit vægttab

Søg i alle artikler:

Slank med din egen diætist - professionel diætist hjælp til dit vægttab

SlankeDoktor.dk

SlankeDoktor.dk tilbyder billig diætist vejledning. Din diætist vil følge dig og udarbejde en personlig kostplan, der tager udgangspunkt i dine madvaner.

Fakta

Hvem er diætist?

• En klinisk diætist er en sundhedsuddannet person, der arbejder på hospitaler, som selvstændige praktiserende og som konsulenter i forskellige virksomheder
• Kliniske diætisters hovedområde er udarbejdelsen af kostplaner og kostvejledning 
• Klinisk diætist er en beskyttet titel, der kun må benyttes af personer, der har fået autorisation fra Sundhedsstyrelsen 
• SlankeDoktor.dk har mange diætister ansat, som kan hjælpe dig af med de overflødige kilo

Hos SlankeDoktor.dk får du din egen diætist. Vi tror vi på, at personlig diætist vejledning er vejen frem til et individuelt og stabilt vægttab. Vi ved, hvad der virker - og hvad der ikke virker. Det er ikke en hurtig slankekur, men en varig livsstilsændring, så du kan holde vægttabet. Via støtte fra din diætist og de andre medlemmer kan du holde fast i vægttabet. Med personlig diætist vejledning opnår du et varigt vægttab og din diætist vil rådgive og støtte dig gennem dit vægttab.

Dig egen diætist
Fordele ved at få din egen diætist hos SlankeDoktor.dk:

• Prisen: 1. konsultation hos en diætist koster i gennemsnit 800 kr. Vores medlemskaber er langt billigere, da din diætist kan arbejde hjemmefra, og når det passer. Der er ikke udgifter til lokaler eller transport, og udgifterne til din diætist vejledning holdes derfor nede. SlankeDoktor.dk giver dig muligheden for at få professionel diætist vejledning til en billigere penge. 

• Tid og tilgængelighed: Det, at din diætist vejledning foregår hjemme, gør, at du kan passe vejledningen ind, når det passer dig. Du skal ikke tage fra arbejde i dagtimerne for at tage til diætist, du kan passe det ind i en travl hverdag med familielivet, og samtidig, er det med til at gøre det afslappende at tabe sig. I forhold til din diætist vejledning, kan du være lige så anonym, som du ønsker - men jo mere du fortæller om dig selv, jo bedre vil din diætist kunne hjælpe dig.  

 

 

Diætist hjælp
Sådan hjælper din diætist dig med at tabe dig:

1.
Din diætist udarbejder en personlig kostplan, der tager udgangspunkt i dine nuværende madvaner. Hvis det skal virke, er det vigtigt, at du føler, at det er overskueligt og dermed ikke afviger for meget fra dine eksisterende madvaner. Din diætist vejledning vil hjælpe dig i retningen af et slankere og sundere liv.


2.
Din diætist vil løbende komme med konkrete anbefalinger i forhold til det, du har indtastet (Hvad gør du godt? Hvad gør du skidt?). Desto mere aktiv du er på SlankeDoktor.dk, og desto mere du taster ind, desto bedre kan din diætist hjælpe dig. Din diætist vil kunne se et mønster i dine spisevaner og gennemskue, hvor det går galt.  

3.
Ved hver vejledning vil din diætist komme med råd til, hvordan du bør spise fremover (retningslinjer for dine måltider). Alt efter hvor god du er til at følge disse retningslinjer, vil du opleve at vægttabet bliver nemmere at opnå. 

4.
Husk at jo flere spørgsmål og krav, du stiller til din diætist, jo bedre og mere personlig vejledning får du.

SlankeDoktor.dk er bygget op i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste eksperter inden for ernæring og motion, og bygger på vidensbaserede, medicinske principper.

Diætist samarbejde
Vi har tilknyttet en række kliniske diætister, læger og personlige trænere, som deltager i det praktiske arbejde med at udarbejde individuelle programmer og vejlede dig personligt. Derfor er du garanteret det bedste professionelle grundlag for, at du kommer i mål med dit vægttab.

HUSK!
Du kan altid op- og nedgradere dit medlemskab, så det passer til dine behov. Sådan at hvis du pludselig ikke føler behov for diætist vejledning længere, kan du sagtens fortsætte dit vægttab uden. Det gør du under fanebladet ”Dit medlemskab”.