Artikler > Vejleder > Tab dig - gå et sundt og slankere liv i møde med SlankeDoktor.dk

Søg i alle artikler:

Tab dig - gå et sundt og slankere liv i møde med SlankeDoktor.dk

Skrevet af Redaktionen, SlankeDoktor.dk

Skal dit vægttab være effektivt, skal du ikke se det som en hurtig slankekur, men en livsstilsændring - hos SlankeDoktor.dk får du hjælp af eksperterne

Tab dig effektivt
Skal dit vægttab være effektivt, skal du ikke se det som en hurtig slankekur, men som en livsstilsændring. Når man vil tabe sig, er det vigtigt, at man ændrer så lidt som muligt, så vægttabet bliver varigt.

Det vigtigste for at få et vægttab til at virke – også på længere sigt, er at man ændrer så lidt som muligt i sine vaner. Altså finder en måde at tabe sig på, som man kan se sig selv leve efter – også når den nye vægt er nået” udtaler chefdiætist og leder af SlankeDoktor.dk, Lisa Bolting.

Det betyder, at sunde ændringer, der er tilpasset din hverdag og dine vaner, har større chance for at "overleve", når du har nået dine mål, så du holder dit vægttab og ikke tager de smidte kilo på igen.

Tab dig med ekspert hjælp
Hos SlankeDoktor.dk har vi professionelle diætister og trænere tilknyttet, som skræddersyer dit vægttab, så det passer til dine vægt ønsker og din hverdag. Fra eksperterne får du en diætist kostplan og et træningsprogram til at sætte godt gang i et effektivt vægttab.

Vægttab der virker!
91 % af vores medlemmer taber sig og én af grundende til dette er, at vores medlemmer kan få slanketips, råd og personlig vejledning omkring deres vægttab fra professionelle diætister og trænere, så de taber sig på en sund måde, hvilket giver et vægttab, der holder hele livet!

Tab dig sammen med andre
Det unikke ved SlankeDoktor.dk er
, at det fungerer som et online vejledningssite, hvor du også bliver en del af et netværk, hvor medlemmerne støtter og motiverer hinanden. Slankefælleskabet på SlankeDoktor.dk er for mange af vores medlemmer en vigtig del i deres kamp mod kiloene. At tabe sig fylder meget i ens hverdag, og derfor kan det være rart at kunne dele sine tanker med andre, der er i samme båd og som også kæmper for at få et slankere liv.