Artikler > Vejleder > Hurtigt vægttab med SlankeDoktor.dk

Hurtigt vægttab med SlankeDoktor.dk

Skrevet af Redaktionen/SlankeDoktor.dk - Foto: All Over Press

Vil du tabe dig hurtigt, men også holde dit vægttab? Så er SlankeDoktor.dk vejen til din drømmevægt. Du taber dig hurtigt, med vigtigst af alt på en sund måde

Fakta

SUND MED SlankeDoktor.dk
• Personlig diætist og egen kostplan
• Danmarks bedste kalorieberegner
• Unikt fællesskab – du er ikke alene!
• Tusindvis af sunde og lækre opskrifter
• Faglige indspark og brugbare tips
... og meget mere!

Hurtigt vægttab – er du sikker?
Har du drømme om nye tal på vægten og vil du gerne hurtigt i mål, så er der nogle ting, du skal overveje. Der er mange måder at opnå et hurtigt vægttab på - nogle sundere end andre.  Der er mange af de hurtige kure, som også gør det svært at holde vægten bagefter.

Derfor er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad det er, du er ude efter. Er det er hurtigt vægttab, hvor resultaterne måske ikke holder så længe? Eller er du på jagt efter din sidste slankekur - et vægttab, hvor kiloene forbliver væk?

Tab 1 kilo om ugen – der bliver væk!
Med en personlig kostplan og professionel diætistvejledning kan du sundt og sikkert tabe dig, så meget du har lyst til. For nogle går det rigtig stærkt, for andre tager det lidt længere tid. Det hele kommer an på, hvor meget du skal tabe dig, hvor aktiv du er og hvor god du er til at overholde din nye livsstil.

Hos SlankeDoktor.dk vil du se, at et hurtigt vægttab ikke er målet i sig selv. Vi tror på, at et vægttab kommer som en del af en livsstilsændring, hvor gamle og dårlige vaner byttes ud med nye, der holder resten af livet.

Derfor er fokus selvfølgelig på, hvordan du taber dig – men på den sundeste måde muligt. Og det er ofte ikke et hurtigt vægttab, der giver dig det. Det kan gå hurtigt i starten, da kroppen pludselig får anderledes og mindre mad end en er vant til. Vægtabet vil med tiden blive mere stabilt og det kan føles som, om, det går i stå. Men bare rolig – det gør det ikke. Med løbende vejledninger, støtte og gode råd fra din vejleder, kan du holde fast i vægtabet.

Slank resten af livet  
Hvis du vil være slank resten af livet og ikke blot nøjes med et hurtigt vægttab, så er SlankeDoktor.dk et godt valg. SlankeDoktor.dks diætister har mange års erfaringer med at vejlede folk til varigt vægttab og holde dem til ilden.

Du kan læse mere om hvad SlankeDoktor.dk er og tilbyder her!

Godt i gang nu! 
Du kan allerede nu starte på dit sunde og slanke liv. Vi har samlet en række slanketips, som kan hjælpe dig i gang og give inspiration. Du får slanketips om mad, motion, drikkevarer, motivation og meget mere.

Få de gode slanketips til dit vægttab her!