Artikler > Vejleder > Slankekur - hvad er sundt og hvad virker

Slankekur - hvad er sundt og hvad virker

Skrevet af Redaktionen, SlankeDoktor.dk / Foto: All Over Press

Er du på jagt efter den perfekte slankekur? Læs om de mest populære her, og bliv klogere på, hvilken slankekur, der passer bedst til dig.

Slankekur - dem er der nok af. Forskellige navne, forskellige regler, madvarer og utallige gør-gør ikke! Det kan være anstrengende at være på kur, så man vil gerne være sikker på, at det virker og er sundt for kroppen. Din slankekur skal passe til dig og dit liv.

Du skal passe til din slankekur
Overordnet bygger en slankekur på et aha-princip. Forbrugeren skal tænke, at lige netop denne kur er løsningen for dem. Så den ”nemme løsning” med bare at hoppe på den kur som veninden havde succes med, er ikke nødvendigvis den bedste for dig! En slankekur er på mange måder et personligt valg.

Slankekur eller ej? Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken kur man vil kaste sig ud i. At gå på slankekur er i virkeligheden et meget personligt valg, da hver slankekur har sin egen guide til et lettere liv. Og hvilken slankekur passer mon bedst til dig og dit liv?

Slankekur nu eller for altid?
Hver slankekur lover et vægttab, men hver slankekur kræver også noget af dig. Hvis du drømmer om et varigt vægttab, kræver det ikke blot en slankekur, men en livsstilsændring. En slankekur er oftes noget, der kun strækker sig over en periode - altså hvis du vælger et hjælpemiddel i form af fx piller eller pulver. Men hvad så, når den periode er gået? Det er derfor vigtigt, at din slankekur undervejs får dig til at ændre retning - så dit slankeprojekt ikke kun giver dig mindre kilo på "lånt tid". Du skal altså være indstillet på en livsstilsændring, hvis du ønsker et varigt vægttab.

Hvor sund er din slankekur?
SlankeDoktor.dk gennemgår her nogle af de mest populære slankekure. Vi tager et kig på, hvordan hver kur skal udføres, hvad det kræver og hvad en slankekur gør ved kroppen. Så hvis du gerne vil tabe dig og overvejer én af følgende seks kure, så læs med her.


Slankekur |
5:2 diæten

Duskal faste to dage om ugen og i de resterende 5 dage, spiser man normalt. De 5 dage om ugen hvor du ikke faste, påstår kuren at man kan spise uden restriktioner og stadig tabe sig.

Lær om den populære faste kur

 

Slankekur | Stenalderkost

Spis som i stenalderen og bliv slank. Sådan lyder budskabet i stenalderkost, hvor du næsten ikke må spise kulhydrater.

Læs mere om stenalderkost

Slankekur | Verdens bedste kur

"Verdens bedste kur" bygger på helt enkle principper, der har dokumenteret videnskabelig effekt, og det påståes at man kan tabe 8 kilo på 4 uger.

Bliv klog på verdens bedste kur

 

 

Slankekur | Dukan kur

Dukan kuren lover, meget ambitiøst, et vægttab der holder resten af livet, hvis du blot følger nogle simple regler. Du kan spise lige hvad du vil, seks ud af ugens syv dage, uden at tage på igen

Lær om den omtalte dukan kur

 

Slankekur | Nupo kur

Nupo kuren lover et hurtigt og effektivt vægttab. Diæten er principielt baseret på pulver, så du skal altså helt undvære almindelig mad i denne periode.

Få mere at vide om den flydende nupo kur

Slankekur | Suppe kur

Suppe kur, 7 dages kur, kålsuppe kur, hvidkålskur eller fedtforbrændingskur? Kært barn har mange navne. Men fælles for dem alle er, at den primære ernæring bliver suppe.

Overvejer du en suppe kur? Så læs mere her

 

Slankekur | Varigt vægttab

Vil du tabe dig hurtigt, men også holde dit vægttab? Så er SlankeDoktor.dk vejen til din drømmevægt. Du taber dig hurtigt, men vigtigst af alt på en sund måde og opnår et varigt vægttab.

Ønsker du hurtigt vægttab? Så læs mere her