Tomatsild

Oprettet af: SlankeDoktor.dk
Diætistopskrift
Jul er lige med sild! Dejlig opskrift på tomatsild. Pyntes med løgringe og serveres med rugbrød.
Ingredienser til portion(er)

Tomatsild

  • 2 spsk. vand
  • 3 spsk. eddike
  • 2 tsk. olie
  • 1 dl løg (i ringe til pynt)
  • 80 g sukker
  • 0,5 tsk. sennepspulver
  • 4 tsk. olie (til stegning)
  • rugmel (til panering)
  • 4 stk. dobbelte sildefileter (evt. fra frost)
  • 2 dl tomatpuré
  • 2 tsk. karry
  • marinade:

Fremgangsmåde

1. Sildefileter skylles og finner klippes af. Foldes sammen og vendes i rugmel.
2. Steges godt i olien.
3. Hold fingrene på silden lige når den lægges på panden – så den ikke åbner sig.
4. Alle ingredienserne til lagen gives et opkog – smages til.
5. Hældes over silden. Trækker i køleskab – gerne til næste dag.


Få inspiration til flere lækre opskrifter med fisk og skaldyr

Energifordeling

Pr. portion:
Energi:
208 kCal / 872 kJ
Alkohol: 0 gram
Fedt: 11 gram
Kulhydrater: 15 gram
Protein: 10 gram
Kostfibre: 1 gram