Opskrifter > Svinekød > Kogt hamburgerryg med aspargessauce

Kogt hamburgerryg med aspargessauce

Oprettet af: SlankeDoktor.dk
Diætistopskrift
Slankende og velsmagende opskrift på kogt hamburgerryg med aspargessauce.
Ingredienser til portion(er)

Kogt hamburgerryg med aspargessauce

  • 1 stk. hønsebouillon terning
  • 100 g aspargessnitter
  • salt og peber
  • 1 spsk. maizenamel
  • 500 g hamburgerryg
  • 2 dl aspargesvand og evt. vand
  • 2 dl letmælk

Fremgangsmåde



Kogt hamburgerryg
1. Hamburgerryg dækkes af koldt vand, koges ved svag varme, under låg ca. 25 min
2. Der slukkes for varmen og hamburgerryggen hviler i kogevandet ca. 30 min.
Aspargessovs
1. Aspargesvand, letmælk, bouillonterning og maizenamel røres sammen i en gryde
2. Saucen koges langsomt op under omrøring, koger 2-3 min.
3. Aspargessnitterne tilsættes og saucen smages til med salt og peber
Serveres med kogte haricot verts, gulerod og blomkål samt kogte kartofler med persillerdrys.




Få inspiration til flere kaloriefattige og lækre opskrifter med svinekød her

Energifordeling

Pr. portion:
Energi:
194 kCal / 811 kJ
Alkohol: 0 gram
Fedt: 8 gram
Kulhydrater: 6 gram
Protein: 23 gram
Kostfibre: 0 gram